Lärare Ma/No 7-9 till Gustafslund

Lärare ma/no åk 7-9, Montessoriskolan i Norrtälje

Montessoriskolan Gustafslund

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Kommun: Norrtälje

Om jobbet

Montessoriskolan växer och inför läsåret 23/24 söker vi fler duktiga lärare! Här har du chansen att jobba på en skola med en stark vilja att ständigt utvecklas och bli ännu bättre. Tror du på att studieglädje och goda resultat ger arbetsglädje? Välj arbetsglädje hos oss!

Höstterminen -24 står vår nybyggda skola färdig i Gustafslund, Norrtälje, och vi kommer redan till hösten -23 utöka vår verksamhet med ytterligare en årskurs 7. Vi utökar därför våra lärartjänster.

Montessoriskolan i Norrtälje är en fristående skola med 280 elever. Vi har idag två skolenheter, Campus åk f-4 och Gustafslund åk 5-9. Skolorna är centralt belägna i Norrtälje och i vardera skolan går ca 140 elever.

Vi söker nu en legitimerad lärare i ma/no till Gustafslund åk 7-9. Andra ämneskombinationer är också av intresse då vi även söker lärare i sv och mu.

Tillsammans med dina kollegor driver du en högkvalitativ undervisning där elevens utveckling och lärande står i fokus. Du arbetar för att alla elever ska nå sin fulla potential och din undervisning tillsammans med eleverna skapar sammanhang och intresse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i ma/no för årskurs 7-9. Du har god förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i ditt arbetet. Du är en tydlig ledare och skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig:

  • En heltidstjänst,80 – 100%
  • God, närproducerad och kravmärkt pedagogisk lunch
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjlighet att vara med och utveckla nya arbetsmetoder för att tillsammans med eleverna nå en god måluppyllelse,
  • Möjlighet att vara med och påverka fortbildningsinsatser och utvecklingsområden

Intervjuer sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan till

rektor@montessoriskolan.nu

Ring gärna rektor Åsa Bertilsson, 070-648 56 53, för ytterligare information

Om anställningen