Lärare till Gustafslund

Är du vår nya medarbetare?
Vi söker

Lärare till åk 7-9

Montessoriskolan i Norrtälje är en fristående skola med 280 elever. Vi har två skolenheter, Vigelsjö åk f-4 och Gustafslund åk 5-9. Skolorna är centralt belägna i Norrtälje och i vardera skolan går ca 140 elever.

Vi söker nu legitimerade lärare till Gustafslund åk 7-9:

ma, no, sv, eng, tyska och spanska

Tillsammans med dina kollegor driver du en högkvalitativ undervisning där elevens utveckling och lärande står i fokus. Du arbetar för att alla elever ska nå sin fulla potential och din undervisning skapar sammanhang och intresse.

Kvalifikationer:

Vi söker legitimerad lärare till åk 7-9. Du har god förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig:

• En hel- eller deltidstjänst tillsvidare, 40 – 100%
  • God, närproducerad och kravmärkt pedagogisk lunch
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjlighet att vara med och utveckla nya arbetsmetoder, vi ser tillsammans möjligheter
  • Möjlighet att vara med och påverka fortbildningsinsatser och utvecklingsområden

Intervjuer sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan till

rektor@montessoriskolan.nu

För ytterligare information kontakta rektor Åsa Bertilsson,