Redovisningsekonom med lönefokus

Montessoriskolan i Gustafslund söker Redovisningsekonom med lönefokus

Montessori förskolor och skolor i Sverige AB är en fristående aktör som i dag bedriver verksamheter i Järna, Norrtälje, Lund och Stockholm.

Då vi är i en expansionsfas behöver vi utöka vår ekonomiavdelning med ytterligare en kvalificerad medarbetare till vårt kontor på Gustafslund i Norrtälje.

Ekonomiavdelningen består idag av en ekonomichef och en ekonomiassistent. Som redovisningsekonom kommer du att ha ett nära samarbete med dina kollegor.

I dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom kommer du att ansvara för lönehantering, personaladministration i form av rapportering till olika myndigheter, hantering av tjänstepension och övriga personalrelaterade frågor. I din tjänst ingår även löpande bokföring, avstämningar av balanskonton, kund-och leverantörsreskontra, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer att vara delaktig i månads-och årsbokslut.

Du och ekonomichefen kommer att fungera som back up för varandra vid semester och annan frånvaro.

Som person ser vi gärna att du är ansvarstagande, självgående och initiativtagande. Då arbetsuppgifterna varierar från högt till lågt är det viktigt att du är prestigelös i ditt sätt att hantera situationen.

Då vi arbetar i en dynamisk miljö och sitter mitt i verksamheten är det viktigt att du är flexibelt lagd och kan hantera oväntade situationer. Du bör också vara intresserad av att utveckla arbetsprocesser och rutiner.

Omfattning: Heltid, 40 timmar/vecka.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Utbildning: Ekonomiutbildning

Erfarenhet: Minst 5 års erfarenhet av liknande arbete.

Lön: Individuell lön, kollektivavtal finns

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Ekonomichef Sofia Sjölund

sofia.sjolund@montessoriskolan.nu eller 072-559 81 33.