Specialpedagog/speciallärare med elevhälsoansvar

Vi söker nu specialpedagog med ett övergripande ansvar för elevhälsoarbetet. Du kommer sitta med i skolans ledningsgrupp och elevhälsoteam.

Tillsammans med rektor, elevhälsoteamet och övriga medarbetare arbetar du med specialpedagogiska insatser. I tjänsten ingår elevhälsomöten, upprättande av dokumentation, kartläggningar och viss undervisning,

Vi erbjuder ett sammansvetsat elevhälsoteam som består av rektor, skolsköterska, kurator, lärare och skolpsykolog med lång erfarenhet.

Kvalifikationer:

Vi söker legitimerad specialpedagog. Du har god förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig:

• En hel- eller deltidstjänst tillsvidare, 60 – 100%
  • God, närproducerad och kravmärkt pedagogisk lunch
  • Friskvårdsbidrag
  • Möjlighet att vara med och utveckla nya arbetsmetoder, vi ser tillsammans möjligheter
  • Möjlighet att vara med och påverka fortbildningsinsatser och utvecklingsområden

Intervjuer sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan till

rektor@montessoriskolan.nu

För ytterligare information kontakta rektor Åsa Bertilsson,