Kök och frukost

På Montessoriskolan värnar vi om den äkta och goda maten. Maten är lagad från grunden i vårt nya och toppmoderna tillagningskök av våra duktiga kockar med kökschef Jenny Harold i spetsen. Råvarorna är ofta ekologiska men helst närproducerade eftersom vi uppskattar de fantastiska matproducenter som finns i Roslagen. Till exempel:
• Roslagsbageriet
• Roslagsbröd
• Fogdö lax
• Roslagsägg
Maten serveras i Atriumet/Matsalen på Montessoriskolan i Norrtälje och körs varje dag ut till förskolorna.
Varje morgon serveras gratis frukost till alla elever på högstadiet mellan kl 7:45-8:30. Självklart äter fritids frukost och mellanmål också.
– Riktig mat är själva grunden till glada och starka barn som orkar lära sig och gå i skolan. Därför är vi måna om att laga mat från grunden med riktiga råvaror, säger Jenny Harold, kökschef på Montessoriskolan.
Montessoriskolans kök har tidigare vunnit flera priser med Jenny Harold:
Årets Hållbara Offentliga Gastronomi 2016 (1:a), White Guide
Årets Hållbara Offentliga Gastronomi 2015 (2:a), White Guide
Montessori i Norrtälje
Integritetspolicy

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälpa vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen du tycker är mest intressanta och användbara.